Представяме
ПОМОЩ!!! АЛЕРГИИ!!!
 

Пролет е. Очите сърбят, носът тече, кихане, тръпки... Причинителят на всичко това е АЛЕРГИЯТА. И тя се повтаря всеки сезон, година след година. Алергиите – скъпо и педантично третирани, се появяват и мъчат и големи и малки.  Алергиите се появяват когато имунната ни система реагира необичайно на нещо, което за повечето от нас е съвсем естествено и не представлява заплаха за здравето. Да си алергичен към нещо означава защитните ти сили да не могат да се преборят с него. В опит да предпази тялото, имунната система произвежда IgE антитела. Тези антитела атакуват клетките в тялото, и така се отделя хормонът хистамин – главният причинител на алергичните реакции на организма ни. Всеки път, когато попаднем в пряк контакт с причинителя на алергията, в тялото ни се отделя хистамин и се предизвиква алергичната реакция. Все по-често алергиите се оказват наследствени, без това да е закономерност.

 

форми Основни симптоми Основни причини
Респираторни
алергии
Теящ нос
Сърбеж в нос
Кихане
Домашни  любимци
Полени
Акари /в домашния прах/
Вдишване на химични вещества.
Кожни
алергии
Алергии от ужилване и ухапване от насекоми
Остра и хронична уртикария
Лекарства
Екзема
Контактен дерматит
Оси, пчели, комари, паяци
Домашни животни
Полени
Акари
Хранителни продукти
Козметика
Облекло
Очни
алергии
Сълзене на очите
Зачервени, възпалени или подути клепачи
Домашни животни
Полени
Акари /в домашен прах/
Козметика

КАК ДА ОВЛАДЕЕМ АЛЕРГИЯТА?
Съществуват ДВА начина за овладяване на Вашата алергия:
1.Избягване на контакта с факторите, които отключват появата на алергични реакции, като домашен прах, полени (тичинков прашец) и козина (косми) от различни животни.
2.Прием на хранителна добавка или лекарства за повлияване на симптомите и засилване на имунната Ви система.
Днес на пазара основните лекарствени продукти за борба с алергиите са АНТИХИСТАМИНИ. Те блокират ефектите на хистамина, който е основната субстанция, образувана от организма при алергична реакция. Противоалергични средства  съществуват под формата на таблетки, капки, спрейове или кремове. Някои от  тях  водят до значителна сънливост и отпадналост през деня, което е съществен проблем. Освен това ако се приемат няколко пъти дневно натоварват сериозно черният  дроб.

В наши дни природните продукти са широко признати и желани средства в битката с алергиите. Отскоро на българския пазар се предлага нов продукт на английската фирма Хелт Ейд – АЛЕРДЖИ ФОРТЕ. Той е изцяло на растителна основа и  е разработен специално за поддържане на добро имунно здраве за хора, чуствителни към околната среда.
АЛЕРДЖИФОРТЕ таблетки може да бъде в помощ на:
• Хора, които страдат от сенна хрема и са чувствителни към промяната на сезоните.
• Тези, които искат максимална имунната подкрепа преди сезона на алергиите.
• Хора, които желаят силен  природен антихистамин и противовъзпалителен продукт.
• Хората, които искат да се борят с общите симптоми на алергията.

 АЛЕРДЖИФОРТЕ е продукт , който включва антиоксиданти, природни  антихистамини и противовъзпалителни съставки. Те играят съществена роля в намаляването на общите симптоми на алергиите. АЛЕРДЖИФОРТЕ съдържа кверцетин, коприва, екстракт от куркума, черен бъз, бромелаин на прах , джинджифил, стелария медия – Врабчови чревца, витамин С , всичките в добра комбинация, за да облекчат алергичните реакции на страдащите.
Кверцетин, Бромелаин  и витамин С са природни антихистамини, които намаляват цялостния отговор на организма, изложен на алергените. Те предоставят биофлавоноиди, които тялото неможе да произвежда само.
Екстракта от коприва се смята за една от най-полезните съставки в борбата с алергиите. Тя действа чрез блокиране на химични вещества, наречени цитокини, които предизвикват алергичните симптоми.
Черния бъз облекчава симптомите на  сенна хрема  и синузит, а Джинджифила обира движещата се слуз и помага за намаляване на кихането и кашлицата, с повишена секреция.
Звездица (Врабчови чревца) е билката  с най-полезен противовъзпалителен ефект. Най-силно облекчава сърбежа  и дразнене в алергични обриви и екзема.
Куркума е известен като мощен антиоксидант и противовъзпалително средство, която е полезна за успокоение на раздразнената  кожа и кожните обриви, помага за прочистване на организма от вътре, както и борбата срещу свободните радикали.
ДОЗА ЗА ДНЕВЕН ПРИЕМ:Възрастни и деца над 12 години, 2 таблетки дневно с храната. При необходимост може да се увеличат до 4 таблетки дневно.

Информацията предостави: 
ВИТА ФОКУС ООД
София, бул.”Цар Борис ІІІ” 201
02/9816928, 9557228, 089945 55 55,
www.vitafocus.net